Dental Alliance

Ionel Arsene: Asfalt pe 8 kilometri, pe drumul dintre Târgu-Neamț și Răucești

0
YRY Residence

Printre cele mai recente proiecte pe care le derulează Consiliul Județean Neamț este cel de modernizare a drumului județean DJ 157G, care leagă orașul Târgu-Neamț de Stațiunea Oglinzi și mai departe de comuna Răucești. Vorbim despre o lungime de 8 kilometri, din care 4 kilometri au fost deja modernizați, iar în prezent se lucrează la turnarea covorului asfaltic de întreținere, de la Oglinzi către Răucești.
Mă bucur că starea vremii ne permite să efectuăm și modernizarea acestui drum deosebit de important pentru localnici dar si pentru cei ce tranzitează această zonă!
Pe primul tronson de drum, de la Targu Neamț la Oglinzi, circa 4 km, se va circula pe 2 benzi, lățimea drumului ajungând la 6 metri lățime, de la 4 cât a fost. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic vor exista trotuare, pistă de biciclete și șanțuri betonate.
Mi-am dorit foarte mult să modernizăm acest drum, pentru că așa trezim la viață Stațiunea Oglinzi. Turiștii și cei care vor dori să se relaxeze în acest loc minunat, care se găsește într-un cadru natural superb, se vor decide mai ușor să vină la Oglinzi, dacă traseul e bun. De asemenea, punem în valoare această zonă superbă a județului, pe care o străbate DJ 157G.
Modernizarea drumurilor, susținerea turismului și dezvoltarea județului sunt prioritățile mele din mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț!
Ionel Arsene

Presedinte, CJ Neamt

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap