Dental Alliance
September 25, 2023

Ionel Arsene: Asfalt pe căile de acces la Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Probleme Neuropsihice de la Dragomirești

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ultimele pregătiri pentru deschiderea acestei unități sunt pe final. În a doua parte a lunii aprilie s-a turnat asfalt pe căile de rulare interioare, pe unde vor circula atât mașinile cu care se va face aprovizionarea cu cele necesare pentru funcționarea în condiții normale a centrului, cât și beneficiarii unității. De asemenea, au fost realizate instalațiile de alimentare cu apă, canalizare și energie electrică.
Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Probleme Neuropsihice din comuna Dragomirești va fi o extensie a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni. Acolo vor fi găzduiți atât o parte din asistații respectivei unități, cât și cei de la CIA Roman.
Valoarea totală a investiției este de 16 milioane de lei. Cu acești bani s-au realizat șapte case pentru cazarea asistaților, un corp central (spitalul, bucătăria, sala de mese și sala de activități), un corp administrativ și o clădire anexă. Clădirile sunt pavilionare și includ toate funcțiunile principale necesare serviciilor medicale, administrative, de cazare, etc.
Pe lângă faptul că județul va avea un centru pentru persoanele cu dizabilități modern, dotat la standarde înalte, se vor crea circa 100 de noi locuri de muncă. Sunt aspecte extrem de importante care vor fi atinse prin realizarea acestui proiect din domeniul protecției și asistenței sociale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap