January 25, 2021

Ionel Arsene: Asfalt pe drumul Bahna-Izvoare

Am revenit la Bahna, unde se implementează proiectul „Modernizare drum județean DJ 159“. Valoarea totală a lucrării este de aproape 11 milioane de lei.

🛣Tronsonul are o lungime de 7️⃣ km și este cuprins între două puncte de pe granița cu Bacăul – începe din km 6+400, de la limita cu județul vecin, localitatea Racova, traversează localitatea Izvoare, comuna Bahna, și se termină în km 13+300, localitatea Cârligi, la intrarea în Bacău.

🚜Stratul de fundație din balast are o grosime de 30 cm, un strat de bază de 15 cm, unul de legătură de 7 cm și ultimul, de uzură, de 5 cm. Pentru scurgerea apelor pluviale se execută șanțuri de pământ, rigole carosabile, podețe transversale și laterale.

🤝M-am întâlnit cu mulți nemțeni în timpul acestei vizite. Erau oameni care au vrut să îmi mulțumească pentru că am ținut cont de marea lor dorință, aceea de a avea un drum bun în zona în care trăiesc după mai bine de 3️⃣0️⃣ de ani de așteptări.

La rândul meu sunt bucuros că am reușit să îmi onorez promisiunea pe care le-am făcut-o și încă un drum din Neamț se regăsește pe lista celor pe care le-am modernizat în timpul acestui prim mandat de președinte al Consiliului Județean!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.