Ionel Arsene: Astăzi mi-am completat echipa cu care voi conduce Consiliul Județean Neamț în acest mandat

Cu votul majorității, au fost aleși noii vicepreședinți ai forului legislativ nemțean – Mădălina Veronica Ciubotaru și Dragoș Victor Chitic, oameni pe care mă bazez, având în vedere experiența lor în domeniul administrației.
Le doresc succes în noile funcții și sunt convins că împreună vom avea o viziune foarte bună asupra dezvoltării județului nostru. Interesul este comun și îi avem în vedere pe toți nemțenii, căci vrem să modernizăm Neamțul, să facem din zona noastră un pol al turismului național și ținutul nostru să devină locul în care oamenii își doresc să trăiască!
Le mulțumesc colegilor consilieri care au fost de acord cu alegerea noii mele echipe, le doresc succes în activitate vicepreședinților astăzi validați și îmi doresc să pornim la muncă, având motoarele turate. Nu vreau să treacă vreo zi în care să nu acționăm pentru binele nemțenilor! Tocmai de aceea lansez un apel către toți consilierii județeni ca începând de astăzi să lăsăm deoparte politica și să ne apucăm de administrație. Așa m-am angajat în fața celor 77.000 de nemțeni care mi-au dat votul, când am depus jurământul. Sunt un om de cuvânt!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.