January 24, 2022

Ionel Arsene: Astăzi se împlinește un an de când dumneavoastră, nemțenii, prin votul dat, m-ați mandatat să vă reprezint!

Vă mulțumesc, dragii mei, pentru încrederea acordată și vreau să știți că încă din prima zi a acestui al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț m-am preocupat de dezvoltarea județului nostru, de continuarea proiectelor aflate în derulare, de identificarea surselor de finanțare pentru implementarea altora noi!
La cinci ani de când conduc județul, vă cer un singur lucru: aveți încredere în mine! Scopul meu aici, în fruntea Consiliului Județean, este să fac din ținutul nostru unul dintre cele mai frumoase din țară. Vreau să fie căutat de turiștii români și străini și vreau ca nemțenii să fie mulțumiți de nivelul lor de trai, de condițiile în care își duc viața. Zilnic caut soluții pentru binele cetățenilor și vreau ca orice problemă pe care cetățenii mi-o semnalează, să primească răspuns!
Astăzi și în fiecare zi mă rog Bunului Dumnezeu să îmi dea putere să duc la capăt planurile pe care le am pentru modernizarea Neamțului și să fim sănătoși, să ne putem bucura de împlinirile vieții!
Doamne, ai grijă de noi toți!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.