Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Consilierii județeni PNL nu au vrut să voteze Studiul de Prefezabilitate pentru viitorul spital de urgență de la Piatra-Neamț

Acoperisul1

Condor Resort
Am condus astăzi prima ședință ordinară a Consiliului Județean Neamț pe anul 2022, o ședință cu multe proiecte pe ordinea de zi, în cadrul căreia am urmărit să adoptăm hotărâri care să permită o desfășurare normală a activității în administrația județeană și locală și am aprobat diverse documentații pentru implementarea unor proiecte sau pentru continuarea celor aflate în derulare.
Din păcate, constat că și în acest an, la proiecte esențiale pentru județ, colegii din PNL se opun. Astăzi NU au vrut să voteze Studiul de Prefezabilitate pentru viitorul  spital de urgență de la Piatra-Neamț.
Sunt extrem de dezamăgit de atitudinea acestor aleși locali, care invocând niște „surse de informații“ au refuzat să depășim o etapă esențială pentru realizarea spitalului.
Din fericire, ceilalți consilieri județeni au votat “pentru” și acest proiect deosebit de important pentru nemțeni a trecut. Ce nu au înțeles ei este că eu voi face acest proiect vital pentru nemțeni, oricât s-ar opune.
Le-am promis oamenilor un spital nou, de nivel european, și îl voi construi!
Tot astăzi, a depus jurământul de credință noul consilier județean Vasile Bălțătescu, membru ALDE, căruia îi doresc putere pentru implicarea în activitatea forului legislativ nemțean și devotament față de cetățenii zonei noastre.
Apoi am aprobat constituirea comisiilor de examinare pentru ocuparea a trei funcții de șefi de secție în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.
Suntem în plină procedură de desemnare a șefilor unității medicale și sper ca în cât mai scurt timp să rezolvăm această problemă, „zodia“ interimatelor să dispară și să avem o echipă definitivă la spital.
De asemenea, am avizat realizarea, printr-un proiect cu finanțare europeană, a unei construcții verzi în apropierea Cabanei Dochia, care va asigura prezența continuă a rangerilor în zona centrală a Parcului Național Ceahlău, spațiile necesare cazării persoanelor care desfășoară activități de cercetare științifică și supravegherea strictă a turiștilor care ajung în zona de protecție.
Suntem la început de an și trebuie să demarăm în forță, pentru că județul are nevoie de proiecte care să atragă dezvoltarea lui și creșterea nivelului de trai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.