January 21, 2022

Ionel Arsene: Dragi nemțeni, vă aștept, vineri, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Evenimentul care s-a dovedit a fi cel mai așteptat de peste an se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț peste numai trei zile, urmând a funcționa în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022. Intrarea va fi liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor.
Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează un eveniment pentru toți nemțenii și pentru cei care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.
Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț.
Vă așteptăm să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.