Dental Alliance
November 28, 2023

Ionel Arsene: Dragi romașcani trenul Intercity care circulă pe relația București – Suceava și retur, respectiv trenul 551/552, va opri și în Gara Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Dragi nemțeni, am reușit, datorită sprijinului colegului meu Sorin Mihai Grindeanu, ministrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, ca începând de astăzi, 15 decembrie, trenul Intercity care circulă pe relația București – Suceava și retur, respectiv trenul 551/552, să aibă oprire și în Gara Roman, conform noului program al circulației feroviare.
Am ținut cont de multele solicitări ale romașcanilor și cetățenilor din zonă, care își doresc să ajungă într-un timp cât mai scurt spre București și spre Suceava, dar și de cele ale oamenilor care au serviciu în orașul mușatin și locuiesc în împrejurimi.
Astăzi, am avut bucuria de a primi răspuns de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și de a vedea și pusă în aplicare solicitarea transmisă de la Consiliul Județean Neamț!
Municipiul Roman beneficiază de un aport investițional consistent, sectorul industrial fiind bine reprezentat de companii mari cu activitate în industria extractivă, industria prelucrătoare, metalurgie. Sunt companii cu număr mare de salariați, care au nevoie de conexiune feroviară cu celelalte localități din zonă. Datorită susținerii ministrului Transporturilor, la o preocupare pe care o aveam față de problema semnalată de romașcani s-a găsit soluție!
Sper ca și a doua solicitare pe care am formulat-o către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, aceea de a schimba categoria trenului care circulă pe ruta Piatra-Neamț – București în INTERCITY, pe aceeași relație și la aceeași oră, să se soluționeze la fel de repede, pentru scurtarea timpului de deplasare. Și locuitorii din Piatra-Neamț și zonele învecinate au nevoie de transport de mare viteză către Capitală.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap