November 30, 2021

Ionel Arsene: Drumul către Stațiunea Oglinzi se amenajează pentru creșterea calității traficului în zonă

Un alt proiect al Consiliului Județean Neamț în domeniul modernizării infrastructurii rutiere vizează drumul județean DJ 157G, care face legătura între orașul Târgu-Neamț și stațiunea Oglinzi. Traseul este în plin proces de modernizare, fiind în execuție lucrări de supralărgire a căii de rulare. Conform proiectului care se pune în aplicare, după finalizarea lucrării se va circula pe 2 benzi pe sens, ajungând la 6 metri lățime, de la 4 cât este în prezent. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic se vor realiza trotuare, pistă de biciclete și șanțuri betonate.
Îmi doresc să se finalizeze cât mai repede acest proiect și Stațiunea Oglinzi să redevină atractivă pentru turiști. Locul în care se regăsește este de o frumusețe izbitoare! Odată cu relansarea ei va înflori și turismul în această zonă a județului. Dintotdeauna orașul Târgu-Neamț și împrejurimile sale au reprezentat punctele de atracție pentru cei interesați de a vedea monumente istorice, case memoriale și cele mai cunoscute lăcașuri de cult, având în vedere salba de mănăstiri și schituri din zonă.
Cu acest proiect îmi ating unele dintre obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț: modernizez infrastructura rutieră, relansez turismul și pun în valoare o stațiune care în ultimii ani a devenit mai puțin căutată ca în alte vremuri!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.