Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Fascinantul Ținut al lui Creangă, o locație de promovare a județului Neamț

Acoperisul1

Condor Resort
Am coordonat astăzi discuțiile în cadrul unei noi întâlniri pe tema studiului de prefezabilitate pentru Ținutul lui Creangă. Sunt foarte mulțumit de cum reușim să conturăm acest proiect pe care îl consider vector al dezvoltării turistice și economice în Neamț, pentru că cine va veni în fascinantul Ținut al lui Creangă, sigur va dori să cunoască și alte locuri din județul nostru.
În urmă cu 3 săptămâni am purtat primele discuții cu echipa proiectantului pe tema viitorului complex de agrement. Astăzi, specialiștii au revenit la Consiliul Județean, cu studiul de prefezabilitate în care au fost incluse observațiile punctate la întâlnirea anterioară.
Tot complexul va fi sub cupola Moldovei din secolul XIX, iar Creangă va da specificul locului, prin transpunerea poveștilor și amintirilor lui și prin oportunitățile de petrecere a timpului liber ca într-o lume de altădată. Desigur, nu vor lipsi serviciile de lux, specifice mileniului III. Vreau ca acest proiect să atragă prin tot ceea ce va oferi: farmecul arhitecturii zonei, a experienței vieții în case tradiționale, a relaxării totale, datorită îmbinării tradiționalului cu modernul.
Urmăresc cu deosebită atenție realizarea acestui complex, care vreau ca la final să facă din județul Neamț reper al turismului european. Este suficient spațiu pentru a-l realiza astfel încât să corespundă celor mai exigente cerințe din partea vizitatorilor, oricare ar fi vârsta, preocupările sau starea lor de spirit!
Complexul de agrement va fi realizat la limita orașului Târgu-Neamț și va ocupa o suprafață de peste 60 de hectare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.