Dental Alliance
August 8, 2022

Ionel Arsene: Grija pentru atragerea de fonduri externe este constantă în activitatea mea de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Pentru a fi cât mai bine pregătiți să accesăm bani europeni, Consiliul Județean participă, în calitate de partener al ADRNE, la proiectul „Sprijin la nivelul regiunii Nord-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021- 2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare), infrastructura și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și / sau drumuri de legătură“.
Obiectivul general al parteneriatului cu ADRNE este pregătirea de proiecte mature pentru perioada de programare 2021-2027 la nivelul Regiunii Nord-Est. Județul Neamț va primi finanțare nerambursabilă pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice în vederea pregătirii obiectivelor de investiții „Îmbunătățirea nivelului de trafic al DJ 156A și DJ 208G pentru accesul la rețeaua TEN-T“ și „Protecție împotriva infiltrațiilor de apă în ziduri și spații muzeale la Cetatea Neamț“.
Așa cum am spus de la venirea mea la Consiliul Județean, nu ratăm nicio șansă de a atrage fonduri externe, pentru că dezvoltarea zonei noastre este strâns legată de investiții prin care să crească nivelul de trai în județ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.