San Marco Roman

San Marco Roman

January 15, 2020

Ionel Arsene : Guvernul incompetent PNL trebuie să plece acasă!

Nu trece o zi fără să ne uimească deciziile catastrofale ale actualei puteri! Abia acum înțelegem de ce doresc alegeri anticipate! Orice zi în plus la guvernare le demonstrează românilor incapacitatea și ineficiența acestui executiv!

De aproape trei luni suntem martori la distrugerea constantă a tot ceea ce a făcut bun guvernarea anterioară. Foștii pedeliști, vopsiți acum în galben, sunt campioni la tăieri și împrumuturi. Au tăiat banii pentru investiții, banii pentru educație și sănătate, banii pentru alocațiile copiilor, iar ritmul în care se împrumută de la băncile străine este alarmant!

Totuși, nu am crezut că pot coborî atât de jos, încât să amenințe existența copiilor și a bătrânilor instituționalizați!

Aflu, cu stupoare, că actuala guvernare a alocat, la începutul anului, mai puțin de un sfert din fondurile necesare pentru a se putea asigura condiții pentru un trai decent acestor vitregiți ai sorții.

Pentru sistemul de protecție a copilului și funcționarea centrelor pentru persoane cu handicap din Neamț, s-au alocat doar 27 milioane, în condițiile în care în 2019, în Neamț, suma necesară pentru funcționare a fost de 113 milioane de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.