January 24, 2021

Haideți să votăm pentru continuitate, #PSD-PPU-ALDE! Duminică, vă aștept la urne!

Dragi nemțeni, iată-ne la sfârșitul acestei campanii electorale! O perioadă în care, așa cum am făcut pe parcursul mandatului de președinte al Consiliului Județean, am muncit pentru zona noastră, dar mi-am făcut timp să mă întâlnesc și cu oamenii pentru că, de fapt, scopul meu este să fiu în folosul fiecărui nemțean, să îi știu nemulțumirile pentru a le rezolva împreună, să îmi povestească bucuriile și împlinirile!

Fiecare discuție a fost o nouă dovadă că trebuie să rămânem împreună, să facem #echipă pentru #modernizarea_Neamțului!

Candidez pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț pentru că este nevoie de continuitate în județul nostru! Nenumărate proiecte trebuie terminate și altele începute!

Am modernizat drumurile, am dotat spitalele, am sprijinit cultura, educația, turismul!

Promisiunile primului mandat au fost îndeplinite și chiar am făcut mai mult decât m-am angajat. În viitorul mandat vreau să rezolvăm tot ce mai e de făcut: un spital județean, cel mai mare complex de agrement din țară, să dezvolt turismul și să crească nivelul de trai al nemțenilor. Desigur, totul trebuie făcut tot #împreună! Vreau ca Neamțul să conteze pe harta țării și a lumii!

Pentru asta, am nevoie de votul majorității în legislativ, am nevoie să îi susțineți și pe colegii mei din Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020 PSD-PPU-ALDE. Cu ajutorul lor, vom implementa multe proiecte de anvergură!

Haideți să votăm pentru continuitate, #PSD-PPU-ALDE! Duminică, vă aștept la urne!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.