Dental Alliance
October 2, 2023

Ionel Arsene: La mulți ani, Consiliul Județean Neamț!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Am avut astăzi deosebita plăcere de a conduce ședința solemnă a Consiliului Județean Neamț, prilej de a-i revedea pe foștii președinți ai instituției sau pe reprezentanții celor care nu mai sunt printre noi, de a le acorda diplome de recunoștință și de a ne bucura de o întâlnire emoționantă, dată de prilejul aniversării a 30 de ani de la înființarea Consiliului Județean Neamț.
Cu votul actualilor consilieri am aprobat Statutul Județului Neamț și am acordat titlul de Cetățean de onoare post mortem al județului Neamț generalului de brigadă cu o stea Ioan Nițică.
A fost una dintre cele mai emoționante ședințe pe care le-am condus de 6 ani, de când sunt președinte al Consiliului Județean Neamț. A fost un moment special pentru că am putut vedea trecutul instituției noastre, oamenii care au muncit pentru județ, care și-au pus amprenta pe dezvoltarea zonei noastre și astăzi au semnat în Cartea de Onoare a Consiliului Județean Neamț.
Chiar dacă nu au fost la ședință, adresez cele mai calde mulțumiri și felicitări pentru activitatea pe care o desfășoară și angajaților Consiliului Județean Neamț care, indiferent de ceea ce fac zi de zi, prin efortul lor reușim să punem în practică Strategia de dezvoltare a frumosului nostru ținut!
La mulți ani, Consiliul Județean Neamț!
Mulțumesc tuturor celor care au condus instituția și care astăzi mi-au onorat invitația!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap