Ionel Arsene: Lucian Micu, candidatul PSD pentru Primăria Romanului!

🔴Astăzi am anunțat candidatura celui care va conduce urbea mușatină în următorii 4️⃣ ani! E omul pe care și-l doresc romașcanii pentru a-i reprezenta și omul în care eu și colegii mei social-democrați avem încredere că va scoate un scor foarte bun la alegerile de pe 27 septembrie și va fi declarat câștigător!

↪️Îi mulțumesc lui Lucian Micu pentru alegerea făcută, de a veni alături de social-democrați și de a fi candidatul „Alianței pentru Modernizarea Romanului 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣“.

🤝Personal îi asigur pe romașcani că alături de viitorul lor primar voi face pentru ei administrație eficientă, de performanță. Împreună vom „Moderniza Neamțul“, vom „Moderniza Romanul“, așa cum merită cetatea mușatină! Niciodată nu i-am neglijat realizările ca primar ale lui Lucian Micu și când am decis să fie candidatul nostru pentru alegerile de luna viitoare am ținut cont de experiența lui în administrație și politică.

🔴✌️Îi urez #succes și îl asigur de toată încrederea mea în forțele lui! Lucian Micu a revenit astăzi la origine, acolo unde a făcut primii pași pe drumul politic, în PSD. Îl primim cu bucurie și sunt convins că romașcanii au încredere în primarul lor – trecut și viitor! #Echipa _Arsene-Micu este cea care va dezvolta acest frumos oraș al Neamțului!

 
Ionel Arsene

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.