April 11, 2021

Ionel Arsene: Luptăm pentru apărarea drepturilor copiilor românilor!

Colegii mei social-democrați nu renunță la dorința de a vedea dublate alocațiile copiilor și cu câteva zile înainte de termenul la care ar trebui majorate, recurg la o nouă formă de luptă cu guvernații care se dovedesc dușmani ai românilor.
Pentru aceasta, partidul a cărui filială județeană o conduc lansează o campanie on-line prin care adulții, scriind pe facebook sau email, le pot cere parlamentarilor PNL-USR să voteze amendamentul PSD la buget și astfel să accepte legea care prevede că începând cu data de 1 martie 2021 aceste venituri să ajungă la valoarea de 600 de lei lunar, pentru copii de până la 2 ani și pentru cei cu dizabilități, și la 300 de lei lunar pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani. Astfel, Legea 14/2020, adoptată de PSD, ar fi respectată, iar valoarea alocațiilor s-ar dubla. Deja a fost blocată de 4 ori până acum aplicarea acestei legi!
Am mai spus-o și s-a dovedit că de câte ori PSD a fost la putere, grija față de oamenii acestei țări a fost un obiectiv primordial al partidului. Nu vom permite ca niște guvernanți care au ajuns la putere doar pentru că au recurs la diverse artificii și alianțe politice, să își bată joc de țară! Copiii, care reprezintă viitorul României, nu pot crește în umilință!
Sunt alături de colegii PSD și voi lupta pentru ca politica murdară, pe care o fac cei aflați acum la putere, să nu păteze obrazul țării! Românii nu trebuie să fie umiliți, ignorați și nici legile încălcate după bunul plac

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.