November 30, 2021

Ionel Arsene: Modernizarea drumului județean DJ 159, la Bahna, continuă

Proiectul se derulează într-un ritm susținut, spre bucuria oamenilor din Bahna, care mi-au cerut într-un mod insistent repararea acestui traseu. Valoarea totală a lucrării este de aproape 9 milioane de lei, fără TVA.
Investiția se derulează pe o lungime de 7 km. DJ 159 este cuprins între două puncte de pe granița cu Bacăul – începe din km 6+400, de la limita cu județul vecin, satul Racova, traversează localitatea Izvoare din județul nostru, și se termină în km 13+300, satul Cârligi, la intrarea în Bacău.
Stratul de fundație din balast are o grosime de 30 cm, un strat de bază de 15 cm, unul de legătură de 7 și ultimul, de uzură, de 5 cm. Pentru scurgerea apelor pluviale s-au executat șanțuri de pământ, rigole carosabile, podețe transversale și laterale.
Sunt fericit să văd că în toate zonele județului nostru sunt în plină desfășurare șantiere prin care punem la punct drumurile nemțene și știu că fiecare rută modernizată înseamnă o promisiune a mea onorată și totodată oameni mulțumiți de președintele de Consiliu Județean pe care l-au ales pentru un nou mandat, în urmă cu un an.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.