September 19, 2021

Ionel Arsene: Nemțenii vor avea de mâine, 16 iunie, posibilitatea de a se trata în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt
După mai bine de un an de când a fost declarat spital suport COVID, cu o mică întrerupere, cel mai mare spital din județ revine la destinația inițială. Deși am trimis în mai multe rânduri adrese la ministerul de resort, cerând ca în spitalul din Piatra Neamț să poată fi tratați și pacienții cronici și urgențele medicale, guvernanții s-au trezit abia în al 12-lea ceas.
Mă bucur că a scăzut semnificativ numărul de pacienți infectați cu SARS CoV-2 și putem să revenim la normalitate din punct de vedere al asigurării accesului la diagnostic și tratament pentru toți cetățenii care au nevoie de servicii medicale și spitalizare.
Le mulțumesc cadrelor medicale pentru tot efortul pe care l-au depus de la înregistrarea pandemiei, pentru sacrificiul pe care l-au făcut, luptând din linia întâi pentru salvarea de vieți omenești.
De asemenea, le mulțumesc și cadrelor medicale din Spitalul Municipal Roman, cărora nu le-a fost deloc simplu în tot acest timp, când au lucrat sub presiune, contracronometru zi și noapte! Sper ca de acum să se instaleze normalitatea și să nu mai trecem prin experiențe atât de triste!
Multă sănătate tuturor nemțenilor!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.