Dental Alliance
August 8, 2022

Ionel Arsene: O nouă etapă din modernizarea podului de la Luțca se apropie de final

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Dala de suprabetonare pe podul de la Luțca a fost turnată aproape integral în ultimele zile și se apreciază că până la sfârșitul săptămânii în curs această etapă se va finaliza.
Conform prevederilor din proiect, ulterior întăririi dalei se va turna asfaltul, în două straturi. După ce va fi pusă la punct calea de rulare, se va lucra la realizarea trotuarelor, la montarea parapetelor, trasarea marcajelor rutiere etc.
La Luțca, lucrarea care se execută pentru modernizarea podului este una extrem de complexă. Se intervine pentru repararea unui pod vechi de jumătate de secol, asupra căruia nu s-a intervenit deloc de când a fost dat în folosință.
Mă bucur că de la o săptămână la alta se vede cum evoluează lucrarea. Recunosc, la Luțca este unul dintre proiectele pe care le urmăresc îndeaproape, pentru că vreau să mă asigur că se lucrează eficient, conform recomandărilor specialiștilor și se respectă graficul de execuție. Este o lucrare care se întinde pe o lungime de 216 metri și este cel mai mare pod hobanat construit pe structură de beton armat din țară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.