February 28, 2021

Ionel Arsene: O tragedie fără margini, care a îndoliat tot județul

Evenimentul înregistrat sâmbătă, 14 noiembrie 2020, la Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, este una dintre cele mai mari tragedii înregistrate în județul Neamț. Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, transmite întreaga sa compasiune familiilor victimelor, 10 persoane care erau ventilate mecanic, fiind diagnosticate cu virusul COVID-19.

„Din nefericire, asistăm la o tragedie fără margini. În aceste momente gândurile mele merg spre familiile celor decedați. Toate eforturile personale se îndreaptă spre administrarea situației la fața
locului. Acum vreau să mă asigur că pacienții și cei răniți în incendiu sunt în siguranță.

Mâine sper să avem o concluzie administrativă despre cauze și despre responsabili. Este un moment greu pentru noi toți. Fac un apel către întreaga clasă politică să nu folosească acest eveniment tragic în interes politic sau electoral. O tragedie națională nu trebuie să fie manipulată pentru interesele politice efemere ale unora sau altora.

Nu este momentul să se urce nimeni pe cadavre! Ne plângem morții, oameni care au sfârșit sub privirile celor care făceau tot ce le stătea în putere ca să îi salveze! Această tragedie nu poate fi folosită în scop electoral.

Organele abilitate au pornit o anchetă pentru a afla care sunt cauzele și cine sunt vinovații acestei tragedii. Sunt primul care susțin că toți cei care vor fi găsiți vinovați pentru această nenorocire vor trebui să plătească!
Condoleanțe familiilor îndoliate! Toată compasiunea mea. Sunt cu sufletul alături de victimele acestei seri cumplite. Însănătoșire grabnică nemțenilor aflați în stare critică!“, a declarat Ionel Arsene,
președintele Consiliului Județean Neamț.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.