Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Ionel Arsene: Performanța școlară, susținută de Consiliul Județean Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Performanța în educație trebuie susținută continuu, pentru că doar așa vom avea mereu generații de elevi bine pregătiți, iar profesorii coordonatori, care fac echipă cu copiii capabili de înaltă performanță sunt stimulați să lucreze fixându-și obiective înalte.
Din acest motiv, am inițiat un proiect de hotărâre în plenul Consiliului Județean și săptămâna viitoare, pe 21 decembrie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț premiem elevii din învățământul preuniversitar din Neamț, care au obținut distincții, medalii și premii speciale la fazele naționale și internaționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare, și cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea acestor elevi, întrucât au o mare contribuție la obținerea performanțelor.
Îmi doresc foarte mult să îi încurajăm pe elevii și dascălii care fac cinste învățământului nemțean. Știu că în felul acesta susținem cultivarea talentului și a inventivității, precum și oportunitatea de afirmare în competiții naționale și internaționale.
Promovarea și susținerea performanței în educație reprezintă pentru mine o prioritate și de-abia aștept să am plăcerea de a-i cunoaște pe „ambasadorii“ care performează în acest domeniu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.