October 24, 2021

Ionel Arsene: Podurile către mănăstirile Secu și Sihăstria intră în reparații

Am predat amplasamentul pe drumul județean DJ 157F, pentru refacerea lor și astfel, am declanșat o nouă campanie de modernizare a infrastructurii rutiere nemțene, pentru că vremea a început să se încălzească și este favorabilă execuției lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumurilor care străbat județul și a podurilor aferente.
În cursul anului 2020, Consiliul Județean a modernizat DJ 157F, iar din această primăvară punem la punct și podurile.
Toate cele trei poduri sunt foarte vechi, au circa jumătate de secol, ele fiind realizate într-o perioadă în care în zonă erau funcționale câteva drumuri forestiere. Prin lucrările care încep de acum le vom reface la standardele actuale, pentru a mai rezista alți 50 de ani! Sunt convins că după finalizarea proiectului va crește semnificativ numărul de persoane care vor alege să ajungă la cele două lăcașuri de cult, mănăstirile Secu și Sihăstria, cunoscute în toată țara.
În 2021 voi continua să fac ceea ce am început încă de acum patru ani pentru nemțeni: implementez proiecte pentru modernizarea județului, pentru creșterea atractivității lui și pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.