Dental Alliance
April 13, 2024

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: Am găsit soluții și vom sprijini și în acest an Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Ceahlău

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am găsit soluții și vom sprijini și în acest an Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Ceahlău,în prima etapa cu 600 000, urmând ca la rectificarea din vara sa dam și diferența de suma necesara pana la sfârșitul anului!
Am urmărit să asigurăm bani pentru ca beneficiarii acestui centru, oameni cu nevoi medicale, care nu dispun de fonduri suficiente și de capacitatea de a duce o viață normală să se bucure de servicii de îngrijire și medicale în sistem instituționalizat. Sprijinim această unitate din Ceahlău de mai mulți ani cu fonduri de la bugetul județului pentru că administrația locală nu are suficiente resurse pentru a acoperi toate cheltuielile cu întreținerea beneficiarilor și a facturilor curente.
Nu putem lăsa oameni în suferință să se chinuie! La Ceahlău sunt cetățeni din mai multe zone ale județului, care au nevoie de supraveghere continuă, de asistență medicală, de îngrijire permanentă. Odată cu sprijinul acordat lor susținem și familiile din care provin, căci le luăm de pe umeri o sarcină cumplită, aceea de a avea grijă de un om bolnav, care nu se descurcă singur. E o obligație morală până la urmă să avem grijă de toți cei care au nevoie de ajutor. Nu în ultimul rand personalul care îngrijește acești bolnavi trebuie sa aibă o pâine de pus pe masa copiilor lor!
Ca de fiecare dată de când am preluat funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, sprijinirea instituțiilor în care se asigură supraveghere și protecție socială este o prioritate pentru mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.