Dental Alliance
September 27, 2023

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: Georgică, prafurile te fac să vorbești prostii și să dezinformezi populația județului!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Dragi nemțeni, „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț“ merge mai departe, fiind supus analizei specialiștilor, conform graficului Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.
Astăzi, în urma unei întâlniri dintre Marcel-Ioan Boloș, ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, conducerea Consiliului Județean și a Companiei Județene Apa Serv, s-a stabilit că proiectul depus de furnizorul de apă din Neamț în data de 25 ianuarie 2023 este, conform prevederilor procedurale, în etapa de evaluare, respectiv etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității. Ulterior va intra în faza a doua, care presupune verificarea tehnică și financiară și sunt convins că vom aduce în județ peste 310 milioane de euro pe care îi vom investi în extinderea rețelelor de apă și apă uzată din orașele și comunele nemțene.
„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț“ este esențial pentru zona noastră! Vreau ca toți locuitorii județului să știe că urmăresc cu maxim interes evoluția lui, astfel încât să ajungă la implementare! Nu ascultați, dragi nemțeni, ce spun unii care nu au făcut nimic pentru județul acesta și caută să îi discrediteze pe cei care muncesc!
P.S.: Georgică, prafurile te fac să vorbești prostii și să dezinformezi populația județului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap