Dental Alliance
March 22, 2023

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: În Neamț, se circulă pe toate drumurile județene

YRY Residence

Utilajele societății Drupo au intervenit pe traseele pe care le avem în administrare, astfel încât să nu existe nici un participant la trafic blocat în nămeți. S-a intervenit cu material antiderapant, iar utilajele dotate cu lame au îndepărtat zăpada de pe căile de rulare. Am avut în vedere să se acorde toată atenția drumului către Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, pentru a se face transferul pacienților din alte unități medicale și invers.
Țin legătura cu primarii din Neamț pentru a ști dacă apar situații nedorite, cu prefectul, cu dispeceratul societății Drupo, cu reprezentanții furnizorilor de utilități, pentru că mă interesează să avem o imagine de ansamblu asupra județului și pentru a dispune intervenția de urgență, dacă apar situații deosebite.
Am trecut cu bine peste prima noapte cu zăpadă și viscol în zona noastră și îi asigur pe cetățeni că acționăm în continuare pentru menținerea viabilității drumurilor, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit din cauza iernii!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap