Dental Alliance
February 21, 2024

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: Consilierii județeni PNL s-au opus construirii unui spațiu de joacă în Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

 ”Am condus ședința ordinară a Consiliului Județean Neamț, prilej pentru aleșii PNL de a mai demonstra o dată că ei nu dețin actualele mandate pentru a-i reprezenta pe nemțeni și pentru a acționa pentru binele județului, întrucât acești aleși sunt de fapt o gașcă de oameni toxici fără Dumnezeu, care distrug cu bună știință tot ce e în jurul lor!
Prea multe amănunte nu are rost să prezint cu privire la nepăsarea, la răutatea acestor oameni, dar vreau să aduc la cunoștința nemțenilor faptul că liberalii din CJ, pentru a-și păstra doza de cinism incomensurabil, au ajuns să voteze și împotriva copiilor cu nevoi speciale. Când se opun proiectelor mele pentru dezvoltarea județului – e ticăloșie, dar să fii împotriva unor micuți bătuți de soartă e cinism! Doamne ferește!
Așadar, dragi nemțeni, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a fost un proiect referitor la aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții de interes județean „Amenajare spațiu de joacă pentru copii“, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman. Ei, imaginați-vă, oamenii partidului îngălbeniților de răutate, care de doi ani n-au avut aproape nicio inițiativă, s-au opus acestui proiect. Ce vină au acei copii, de s-au gândit liberalii noștri să îi pedepsească în halul acesta, nu știu… Culmea, proiectul vizează o instituție din Roman, oraș condus de un liberal de-al lor.
Ce să mai ceri acestei găști toxice când nu susține un proiect gata făcut, așezat pe masă doar pentru a fi aprobat? Cum să mai aștepți de la ei să facă ceva de la zero?
Bravo, consilieri județeni PNL! V-ati facut de toată rușinea și astăzi! Nu mă pot plânge că nu am colegi cu care să fac echipă pentru dezvoltarea județului, întrucât proiectul a trecut cu votul celorlalți consilieri!
Dacă ceea ce ați făcut azi a fost după mintea voastră, slabă minte aveți! Iar dacă v-a învățat cineva, prost cap a avut, ca să îl parafrazez pe Creangă al nostru. Un cap prăfuit care o sa va îngroape ca partid la Neamț!” – Ionel Arsene, președintele CJ Neamț
(sursa foto romanulfinanciar.ro)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.