February 28, 2021

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț: Românii, carne de tun pentru liberali

Conform Raportului Camerei Auditorilor Financiari din România, țara va avea de plătit mulți ani la rând datoriile externe făcute de către liberali
• În 2020, în timp ce economia națională s-a prăbușit, băncile sunt singurele care și-au conservat profitul

Situația economică a țării este dezastruoasă, analizând Raportului Camerei Auditorilor Financiari din România. Datoria externă este colosală, economia este la pământ, viața devine tot mai scumpă și, ceea ce e cel mai trist, din cauza împrumuturilor făcute de către Guvernul Orban, reabilitarea financiară va fi extrem de grea, statul român având de suportat de acum încolo mulți ani rate și dobânzi care vor frâna dezvoltarea țării.
„Salvarea va veni prin votul fiecăruia dintre noi, care pe 6 decembrie trebuie să ne pronunțăm împotriva incompetenților și ticăloșilor ce ne conduc acum! România este în bătaia vântului și bătaia de joc a peneliștilor! Dovada: 30 de miliarde de euro «topiți» și împărțiți între ei, căci nu se vede că ar fi făcut ceva pentru țară cu banii luați de la străini, la dobânzi care ne fac de râs în toată lumea! Concluziile Raportului Camerei Auditorilor Financiari din România dau fiori reci.

Țara se scufundă, iar viitorul e negru! Copiii noștri vor înota în ceața atrasă de liberali peste România! Doar un an le-a trebuit peneliștilor ca să împrumute mai mult decât au luat toți conducătorii țării, de la Ceaușescu și până anul trecut! Oare Orban și gașca lui, în care se găsesc și marionetele Cozmanciuc, Țapu, cum dorm noaptea? Nu au coșmaruri despre cum au făcut flenduri 30 de miliarde de euro? Nu îi mustră conștiința că îi obligă pe români, pe copiii lor, să plătească datoriile pe care le-au făcut ei? Sunt niște incompetenți și hoți, dovadă fiind faptul că marele finanțist Cîțu și ai lui se tem, refuză să se prezinte în Parlament și să dea socoteală! Sunt niște lepre mânjite de hoție, care vor Răspunde pentru durerea suferinzilor de COVID!

Sunt cei care trebuie să îi aibă pe conștiință pe toți morții netratați de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare, oameni pentru care au închis spitalele, pe care i-au ignorat și lăsat să moară ca niște câini abandonați pe marginea șanțurilor!“, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.
Liderul social-democraților nemțeni le reproșează guvernanților faptul că le-au îngrădit românilor dreptul la sănătate, la educație, la un trai decent. „Nu înțeleg de ce atâta părtinire, de ce trebuie Orban și ai lui să fie atât de buni prieteni cu străinii care au afaceri la noi. În 2020, băncile cu capital străin sunt singurele care și-au conservat profitul.

În rest, economia națională este la pământ. Oare de ce li-s mai dragi străinii decât părinții, frații, copiii voștri? De ce le țin partea celor care ne văd doar piață de desfacere, care ne dau produse de calitate îndoielnică? Ce aranjamente or avea cu ei? Am înțeles că liberalii au pregătit deja documentele pentru împrumuturi de încă 12 miliarde de euro, până pe 6 decembrie! Românii îi așteaptă să le vorbească despre stadiul documentelor pregătite să fie declanșate, activate, în ianuarie 2021 cu FMI și băncile internaționale.

Și să dea socoteală pentru faptele lor! Românii au înghițit destul! Pe 6 decembrie, acești nemernici și ticăloși trebuie să plece de la guvernare! Să se oprească din distrus țara! Din furat! Dar probabil le e greu, căci s-au obișnuit cu asta, de un an de când sunt la guvernare! Dar nu-i nimic, orice învăț are și dezvăț. Românilor le-a ajuns cuțitul la os“, a mai spus președintele Ionel Arsene.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.