February 28, 2021

Ionel Arsene: PSD a învins PNL pentru binele românilor și redeschide piețele agroalimentare!

Colegii mei social-democrați au mai impus o măsură în avantajul tuturor românilor – producători agricoli și consumatori – reușind astăzi, în Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor, să adopte un amendament care prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile să rămână deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Deși liberalii și useriștii s-au opus acestui amendament, proiectul legislativ a trecut cu sprijinul PSD.

Tot astăzi, ajuns în plenul Camerei Deputaților și supus votului, amendamentul a trecut cu 174 de voturi pentru, în timp ce PNL și USR s-au opus din nou.

Mă bucur pentru această nouă reușită a PSD și pentru faptul că o mare nedreptate făcută de către liberali a fost oprită. S-a dovedit încă o dată cât de importante vor fi alegerile de pe 6 decembrie, când românii trebuie să îi trimită acasă pe acești guvernanți care nu reprezintă interesele țării, ci doar pe ale multinaționalelor și băncilor străine.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.