San Marco Roman

San Marco Roman

Ionel Arsene : PSD va interzice prin lege, exportul de bușteni din România

Proiectul de lege privind interzicerea exportului de bușteni din România, inițiat de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, va avea efecte pozitive pe mai multe planuri.

În primul rând, va fi încurajat exportul de lemn prelucrat, care va aduce mai mulți bani țării, în comparație cu prețul obținut din vânzarea de lemn sub formă de bușteni.

În al doilea rând, viitoarea lege va aduce un plus economic firmelor din domeniul prelucrării masei lemnoase. Pe cale de consecință, va fi solicitată și forța de muncă, fiind căutați muncitori calificați în domeniul prelucrării lemnului.

În al treilea rând, vom beneficia și noi, nemțenii. Județul nostru este unul în care prelucrarea lemnului este o activitate importantă, având în vedere suprafețele mari de pădure. 
Asta înseamnă mai multe locuri de muncă și, având în vedere politica salarială aplicată de către actuala guvernare, veniturile lunare ale acestor angajați nu sunt de neglijat! Ceea ce se traduce prin creșterea nivelului de trai. Un obiectiv major al PSD! Sper ca acest proiect să devină lege cât mai curând!

“Comandat de Partidul social democrat PSD CIF 41190008”

Ionel Arsene

PSD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.