September 27, 2020

Ionel Arsene: Puneți osul la treabă și faceți ceva! Nu vă mai lăudați cu munca mea

Fostul slujnic al lui Traian Băsescu, Laurențiu Leoreanu, cel care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin faptul că a realizat în Roman un sens giratoriu cu 700 000 de euro, sau că și-a pus colegii din subordine să îl voteze “Cetățean de onoare al orașului”, fiind printre puținii politicieni din lume care se pot lăuda cu un asemenea titlu în viață fiind, trăiește!

Știm acest lucru deoarece astăzi, a anunțat din nou, cu mare fast, că a rezolvat problema Casei Sergiu Celibidache din Roman. Nu a reușit timp de 8 ani, cât a fost primar, când PDLul a avut președinte de CJ și Guvern, să miște un deget pentru Casa Celibidache, care stă să se prăbușească, însă acum MINTE, uitând să menționeze că acest obiectiv a fost preluat de Consiliul Județean, în mandatul meu de președinte, care a întreprins toate diligențele necesare pentru reabilitarea sa.

Mă întreb – nu îi este rușine să facă astfel de afirmații, câtă vreme toate demersurile privind completarea documentațiilor și eliberarea avizelor au fost întreprinse de către Consiliul Județean? A văzut vreo hârtie măcar, o planșă?

Anexez fotografiile care dovedesc minciuna acestui politruc educat la Academia de Minciuni a PDL-ului, ucenic băsist ce s-a metamorfozat între timp în urmaș al Brătienilor.

P.S. Încă mai aștept ca liberalii nemțeni să realizeze un proiect propriu pentru județul nostru. Deocamdată continuă moda de a se lăuda cu munca altora.

Puneți osul la treabă și faceți ceva! Nu vă mai lăudați cu munca mea, LEPRELOR!

Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.