Dental Alliance

Ionel Arsene s-a PREDAT autorităților italiene din Bari

0
YRY Residence

Conform mai multor publicații naționale, Ionel Arsene, fostul președinte al Consiliului Județean Neamț, s-ar fi predat autorităților italiene din Bari, în cursul dimineții de astăzi. Acesta ”s-a predat singur, însoțit de avocați. Urmează să se prezinte la un magistrat de la Curtea lor de Apel și apoi se va demara procedura de extrădare”, așa cum notează Libertatea.

Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a fugit în Italia cu puţin timp înainte de condamnarea la 6 ani şi 8 luni de închisoare. Pe numele lui Arsene a fost eliberat un mandat european de arestare. Ionel Arsene nu are mai are dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a alege şi dreptul de a ocupa o funcţie de conducere sau de a exercita atribuţii de conducere în cadrul vreunui partid, formaţiune sau alianţă politică din România pe o perioadă de cinci ani după ce execută condamnarea.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap