September 19, 2021

Ionel Arsene: Șantierele pentru modernizarea infrastructurii rutiere nemțene avansează!

asfaltare
Am vizitat șantierul de pe drumul județean DJ 127A, în comuna #Dămuc, unde am verificat calitatea lucrărilor și modul în care se respectă graficul de execuție a proiectului. Într-o primă etapă au fost asfaltați 4️⃣ km, acum se lucrează pe alți 4️⃣ kilometri. Era un drum de pământ, care nu a mai fost asfaltat vreodată și care crea foarte multe neplăceri participanților la traficul din zonă și locuitorilor de pe Valea Muntelui.
🚜În prezent se toarnă stratul de uzură. Se lucrează din plin și, în scurt timp, legătura dintre județul Neamț și județul Harghita va fi una foarte bună.
↪️Știu că această lucrare a fost așteptată de către mulți oameni și m-am preocupat de realizarea ei de câțiva ani. Doar că durează foarte mult pregătirea documentațiilor și toate etapele care preced lucrarea efectivă din teren.
✅Îi asigur pe toți cei care vor circula pe ruta Dămuc – Harghita, fie ei oameni ai locului sau turiști, că vor conduce pe un drum foarte bun, așa cum vreau să fie toate drumurile din județul Neamț.
 
 
 
Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.