Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Se împlinesc astăzi 77 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz, loc al atrocităților, unde oameni nevinovați au pierit în chinuri grele sau au suferit cumplit

Acoperisul1

Condor Resort
Se împlinesc astăzi 77 de ani de la eliberarea lagărului de la Auschwitz, loc al atrocităților, unde oameni nevinovați au pierit în chinuri grele sau au suferit cumplit, rămânând cu sufletele schilodite și chipurile purtând răni adânci pentru tot restul vieții.
Uciderea semenilor în numele unei idei este cea mai cumplită năpastă pe care o poate naște mintea umană și de aceea trebuie să învățăm din greșeli, să ni le asumăm și să facem în așa fel încât să nu se mai repete niciodată.
Până în 27 ianuarie 1945, circa șase milioane de evrei europeni au fost uciși sau torturați în ceea ce s-a numit „Soluția Finală“ – ideea care a născut lagărele de concentrare, adevărate fabrici ale morții.
Țara noastră recunoaște și comemorează Holocaustul și este un gest absolut firesc să ne aducem aminte de durerile de neînchipuit ale unor semeni care au pierit în chinuri groaznice. Din respect pentru suferințele prin care au trecut, avem datoria morală să îi respectăm pe puținii supraviețuitori ai acestei povești de groază.
Rasismul, xenofobia, intoleranța și orice formă de discriminare trebuie să dispară pentru totdeauna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.