Ionel Arsene: Se toarnă asfalt pe drumul județean DJ 207A #Boghicea-Nistria!

După câteva săptămâni de muncă susținută pentru pregătirea terenului, s-a ajuns în faza de turnat covor asfaltic pe acest drum județean. Lucrările se execută pe o lungime de aproape 8️⃣ km.
🚜Este un amplu proiect, care prevede realizarea a 4.885 de metri pătrați de acostamente consolidate din beton, 6.313 metri șanțuri de beton, 6.910 metri șanțuri de pământ, 274 metri rigole carosabile, 200 metri rigole ranforsate, 2.451 metri drenuri, 30 cămine de dren, 17 podețe, 35 drumuri laterale.
👷‍♂️De asemenea, se vor realiza aproape 13 km de marcaj axial și marginal, se vor fixa 8 borne kilometrice, 69 de borne hectometrice, 108 indicatoare rutiere și se vor monta 408 metri de parapet metalic de siguranță.
✅După ce am văzut cum se desfășoară și acest proiect, pot spune că pentru mine săptămâna a început cu bine, pentru că m-am angajat în fața nemțenilor că mă voi preocupa de modernizarea acestui sector de drum. Vremea ține cu noi, se respectă graficul de execuție și vedem cum această lucrare, de la limita județului, se conturează.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.