Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Sunt convins că vom reuși să avem la Dragomirești un ansamblu rezidențial de servicii sociale care va deveni etalon la nivel de țară, de nivel european

Acoperisul1

Condor Resort
Se lucrează intens la „Ansamblul rezidențial servicii sociale Dragomirești“, acolo unde se vor realiza două viitoare centre pentru persoanele cu probleme neuropsihice. Dacă în cazul primului centru, la care lucrările au început în 2020, s-a ajuns la realizat finisajele interioare și urmează a fi inaugurat în câteva luni, pentru al doilea se intervine la nivelul fundației.
Prin acest proiect urmărim îndeplinirea standardelor de calitate pentru acreditarea serviciilor sociale destinate persoanelor adulte cu handicap, precum și implementarea Programului de interes național „Înființarea de servicii sociale de tip centre de zi, centre respiro/centre de criză și locuințe protejate în vederea dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități aflate în instituții de tip vechi și pentru prevenirea instituționalizării persoanelor cu dizabilități din comunitate“.
Construirea corpului nou are în vedere crearea unui spațiu care să asigure beneficiarilor de servicii condiții cât mai bune de viață, acordând o atenție deosebită nevoilor fiecărui asistat în parte. Complexul constă în construirea unor clădiri noi, pavilionare, care să includă toate funcțiunile principale necesare serviciilor medicale, administrative, de cazare, etc. În jurul fiecărei construcții vor fi amenajate spații verzi și căi de acces.
Sunt convins că vom reuși să avem la Dragomirești un ansamblu rezidențial de servicii sociale care va deveni etalon la nivel de țară, de nivel european.
Vreau ca oameni care s-au născut cu diverse handicapuri și care au nevoie de asistență de specialitate, să beneficieze de condiții cât mai bune, care să le compenseze deficiențele cu care trebuie să trăiască zi de zi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.