June 16, 2021

Ionuț Pricope, administrator PRISTYL: Acolo unde există un flux mai mare de călători la anumite ore, am suplimentat numărul de mijloace de transport pentru a veni în sprijinul clienților noștri

 

 În urma știrilor și discuțiilor apărute în spațiul on-line în prima parte a acestei săptămâni legate de transportul elevilor din zonele limitrofe ale municipiul Roman dorim să aducem un set de lămuriri clienților noștri și nu numai .
Conform legilor în vigoare acest tip de transport este considerat transport public local și este reglementat de către Legea 92/2007 .

În cadrul transportul public local de persoane se pot utiliza mijloace de transport prevăzute cu locuri în picioare, așa cum se utilizează și în marile orașe ale României , a se observa aici cel mai relevant exemplu, zona metropolitană a municipiul București .

Potrivit Ordinului de ministru care reglementează transportul de pasageri pe timpul pandemiei , avem posibilitatea să transportăm pasageri în limita locurilor disponibile , locurile în picioare fiind considerate și ele ca locuri disponibile , nu doar cele de pe scaune.

Acolo unde există un flux mai mare de călători la anumite ore , am suplimentat numărul de mijloace de transport pentru a veni în sprijinul clienților noștri . În acest moment lucrurile s-au așezat știm exact ce capacități de transport trebuie să utilizăm pe fiecare rută și totul a intrat într-o zonă de normalitate .

Ionut Pricope

administrator, PRISTYL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.