Dental Alliance
December 11, 2023

IPJ Neamț, oficial, mutat în sediul nou

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Vă informăm că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ îşi va desfăşura activitatea în sediul situat pe strada Eroilor, nr. 16, în municipiul Piatra Neamţ.

Reamintim că, începând cu data de 1 iulie 2021, s-au desfășurat lucrări de eficientizare energetică şi modernizare a clădirii, în contextul implementării la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a proiectului finanţat din fonduri europene nerambursabile cu titlul _Reabilitare termică în vederea creșterii eficienței energetice şi modernizare spaţii de lucru la I.P.J. Neamț pentru corpurile de clădiri C1, C2 și C6 şi la U.M. 0819 Piatra – Neamț pentru corpurile de clădiri C1 și C2_, în parteneriat cu U.M. 0807 Iasi.

Proiectul a fost finanțat atât din fonduri externe nerambursabile, prin POR 2014-2020, cât și din fonduri de la bugetul de stat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap