January 22, 2022

ÎPS Teodosie se declară ÎMPOTRIVA certificatului COVID și cere parlamentarilor să nu îi „EXTERMINE” pe români. Nu se VACCINEAZĂ

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a declarat împotriva certificatului Covid și le cere parlamentarilor să nu îi „extermine” pe români.

 

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului spune că dreptul la muncă este dat de Dumnezeu și că nu este de acord cu certificatul verde sau cu vaccinarea obligatorie.

„Dacă li se ia oamenilor și dreptul la muncă… Eu cred că aceasta nu e în regulă. Cu certificat… În ce constă certificatul, să se vaccineze, nu? Mai marii politici au spus că nu trebuie să fie vaccinul obligatoriu. Chiar președintele a spus. Acum de ce se întorc? Ce spui, trebuie să-ți asumi”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Acesta a mai declarat că dreptul la muncă e dat de Dumnezeu.

 

„Sunt împotriva dreptului dat de Dumnezeu? Sper ca parlamentarii să aibă această înțelepciune, că-și asumă un păcat foarte greu. Va atârna greu acest păcat dacă opresc oamenii să muncească, dacă îi extermină pe români, cum au fost atât de păgubiți și de amendați românii.

După ce că sunt săraci, li se ia și bruma pe care o mai au prin aceste amenzi. Nu ar trebui să se dea amenzi”, a declarat ÎPS Teodosie.

Slujbe fără distanțare

Arhiepiscopul Tomisului spune, despre slujba de Crăciun, că nu există motive de distanțare.

„Nu avem motive de distanțare. Nu am înțeles de ce s-a prelungit starea de alertă, pentru că nu se justifică”, spune Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.