Joc important pentru vulpitele galbene la finalul acestei saptamani
San Marco Roman

Joc important pentru vulpitele galbene la finalul acestei saptamani

Echipa de fotbal feminin „Vulpițele Galbene” se gaseste in fata etapei cu numarul 4 din returul campionatului, intalnind la finalul acestei saptamani, pe 20 aprilie,pe stadionul Moldova, echipa OnixRamnicu Sarat.

In primele trei etape ale returului, "Vulpitele" au inregistrat urmatoarele rezultate: au cedat cu 1-0 pe terenul liderului Vasas2 Odorheiul Secuiesc, au castigat trei puncte pe teren propriu cu scorul de 3-0 impotriva echipei Viitorul Reghin si au pierdut pe terenul echipei Selena Constanta cu scorul de 3-0.

Acum, inaintea etapei cu numarul patru al returului, "vulpitele" se pregatesc de un examen greu, pe teren propriu , in fata unei formatii "in foame" de puncte, ce se afla in lupta pentru promovare.

De partea cealalta echipa romascana trebuie sa castige, sambata, cele trei puncte puse in joc, pentru asi consolida pozitia in clasament si pentru a se indeparta de zona fierbinte a ultimului loc.

„Am anticipat inca de la inceputul campionatului ca nu ne va fi usor in Liga 2, mai ales in conditiile unui buget limitat care nu ne-a permis sa facem transferuri. Cu toate acestea, bazandu-ne in cea mai mare masura, pe jucatoare crescute de noi, suntem icrezatori ca ne putem indeplini obiectivul acestui campionat.Am demonstrat ca ne putem lupta de la egal la egal cu echipele fruntase ale seriei, am demonstrat ca avem jucatoare in crestere de forma, care sub puterea exemplului data, in teren, de capitanul nostru Paula Agu, se pot autodepasi.

Ne simtim datori fata de comunitatea romascana de a mentine la un nivel cat mai bun acest sport, mai ales , in conditiile in care am observat ca la ultimul meci pe teren propriu, am avut un numar mai mare de spectatori , care nu s-au limitat doar la a privi spectacolul de pe teren ci le-au si incurajat frenetic pe fete pe parcursul intregii partide.Acest fapt, ne da curaj si speranta de a merge mai departe infruntand toate vicisitudinile aparute." prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

Activitatea clubului de fotbal feminin ACS Vulpitele Galbene Roman, nu se limiteaza doar la echipa de senioare ce evolueaza in Liga 2.Este cunoscut faptul ca in cadrul acestui club mai existe inca doua echipe de junioare si anume: echipa U15 si echipa U10. Echipa U15, sub comanda profesorului

Diaconu Ioan, se pregateste sa parcicipe pe 24 aprilie, la Falticeni, la turneul cu numarul 3 si are ca obiectiv calificarea pentru al treilea an consecutiv la Turneul Semifinal U15.

„Eu si colegii mei de neclaram foarte mandri de toate cele aproximativ 50 de jucatoare pe care le pregatim la clubul nostru,dar parca , cei mai sensibili suntem la fetele de la grupa U10,(pregatita de profesorul Tomescu Vladut) unde intrezarim viitoare jucatoare de baza ale echipei mari, prin nume ca:

Larisa,Clara,Daria,Stefana .Mai mult decat atat Stefana,prin spusele antrenorului nostru de portari, profesorul Felix Ghiuzan,va creste si va deveni un si valoros portar ”, a precizat prof. Adelin.

Tălmăcel, antrenorul principal al ACS Vulpițele Galbene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.