September 17, 2021

Joi, 4 aprilie 2019 “Jurassic” în Sala de Festivități “Manolescu Strunga” din Primăria Roman

JURASSIC – un spectacol de teatru-film, o poveste despre prietenie și extraordinarele surprize pe care ți le oferă o călătorie, în care personajele sunt doi pinguini, patru dinozauri, un pui de tigru și un cercetător ciudat.
„Jurassic împlinește o fantezie a micilor și, de ce nu, a marilor spectatori! Spectacolul recreează, prin intermediul decorurilor bogate în detalii și a păpușilor dinamice, fantastica lume a dinozaurilor. Dr. Evil, un doctor puțin scrântit vrea să câștige toate premiile Nobel cu noua sa creație, Mașina Timpului. El trimite astfel înapoi în Era Glaciară, un pinguin răpit de la Sanctuarul pentru Pinguini Orfani. Mașina dă eroare și Pingu, protagonistul nostru, se trezește în Jurassic. Aici el se întâlnește cu Rexi, o fetiță Tyranosaur, alături de care trece prin numeroase peripeții pentru a ajunge în Ținutul Înghețat. Alături de ei, călătorim și noi în lumea frumoasă a copilăriei, a micilor aventuri pline de emoții – frică, tristețe, bucurie – prin care, în final, se leagă prietenii… cât o Eră întreagă.“ (Ana Crăciun-Lambru, regizoare)
Recomandare: +5 ani

TEATRUL TINERETULUI PIATRA NEAMȚ
JURASSIC
De George Cocoș
Un spectacol de teatru – film de Ana Crăciun-Lambru
Păpuși: Alexandru Razvan Chendrean și Ana Crăciun-Lambru
Butaforie decor: Cristian Petrescu
Cu: Corina Grigoraș, Mircea Postelnicu, Cătălina Bălălău, Valentin Florea

Elevi asistenți: Miruna Moaleș, asistent regie // Petruța Pavăl, asistent dramaturgie // Cristina Atomei, asistent scenografie // Flavia Apetrei, asistent lumini // Elisabetta Iacob, asistent sunet // Corina Zaharia, asistent producție // Ana-Carina Gheorghiu-Roban, asistent regie tehnică // Petruța Pavăl, asistent promovare

Spectacol realizat în cadrul MIC-RO Laborator de Creație Teatrală co-finațat de AFCN

Preț bilete:
24 lei adulți
50% reducere studenți și pensionari
75% reducere elevi

Biletele se pot achiziționa de la camera 64 din cadrul Primăriei Roman (etajul II, intrarea dinspre Tosca), între orele 08.00 și 16.00.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.