Județele Iași și Neamț - printre principalele destinații de city break pentru firmele de turism din Roma
San Marco Roman

Județele Iași și Neamț – printre principalele destinații de city break pentru firmele de turism din Roma

Reprezentanții celor mai mari agenții de profil din capitala Italiei vor vizita, timp de două zile, cele două județe, pentru a cunoaște cele mai importante obiective turistice și unități de cazare.

Este primul grup de agenții de turism care a venit în număr atât de mare în zona de nord-est a țării. Majoritatea știau de potențialul turistic și cultural de aici, având clienți care s-au interesat de pachetele turistice din zonă. Tocmai de aceea, membrii delegației condusă de consulul onorific al Republicii Italiene la Iași, Erico Novella, au ales să viziteze județele Iași și Neamț.

Astăzi, împreună cu președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, ne-am întâlnit cu membrii delegației pentru a creiona un proiect de colaborare comun. Putem face un parteneriat între cele două județe, astfel încât turiștii să petreacă zile de neuitat în Neamț și Iași.

Județul Neamț este recunoscut ca atracție turistică, iar în zona orașului Târgu Neamț întâlnim cea mai mare densitate de mănăstiri din Moldova. Sunt sigur că întâlnirea de azi, care a fost una de bun augur, ne va aduce în viitorul apropiat mai multe colaborări!

Ionel Arsene

președintele Consiliului Județean Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.