Dental Alliance
April 2, 2023

L-ați văzut?

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 40 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că, fiul său APĂVĂLOAIE ALIN MARIAN în vârstă de 13 ani, din Dochia, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 28 ianuarie a.c, și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălţime – 1. 50 m, greutate – 40 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, ten măsliniu.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, model camuflaj de culoare verde cu maro și negru și pantaloni tip jeans de culoare albastru. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dochia și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap