Dental Alliance
November 28, 2023

La beție, un nemțean a sărit cu cuțitul la soția sa. Acum e în arest preventiv

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 25 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, din Tupilați, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 februarie a.c., în jurul orei 19:30, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Tupilați, folosindu-se de un cuțit, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale de 51 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul de 55 de ani fiind evacuat din imobilul comun. La aceeași dată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava. La data de 26 februarie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap