Dental Alliance
March 1, 2024

La Cimpoeșu: Platouri Delicioase cu Preparate Tradiționale și Pește – O Alegere Perfectă pentru Evenimentele Tale!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Experimentează o varietate de preparate tradiționale, pește proaspăt și brânzeturi delicioase în platourile noastre, potrivite pentru orice eveniment special!

Cu o selecție vastă de preparate tradiționale, pește proaspăt, brânzeturi alese și legume proaspete, platourile noastre reprezintă alegerea ideală pentru a satisface gusturile rafinate ale oaspeților tăi la diverse tipuri de evenimente! Indiferent dacă organizezi o petrecere corporate, o aniversare sau o întâlnire de familie, platourile noastre vor impresiona cu siguranță.

Fiecare platou este meticulos pregătit pentru a oferi o experiență culinară de neuitat, într-un mod care să satisfacă toate preferințele. Cu preparate proaspete și gusturi autentice, fiecare musafir va găsi ceva pe placul său.

Din meniul nostru variat, poți alege între preparate tradiționale românești, delicii din pește proaspăt, brânzeturi fine și legume crocante, oferind o diversitate de arome care să încânte chiar și cei mai pretențioși invitați.

Pentru a comanda sau a afla mai multe detalii, sună chiar acum la numărul de telefon: 📞 0753 114 996. Echipa noastră este pregătită să te asiste în alegerea celor mai potrivite platouri pentru evenimentul tău special.

Prețurile noastre sunt competitive și accesibile pentru toate tipurile de evenimente:

  • 2 persoane – 70 lei
  • 4-6 persoane – 130 lei
  • 8-10 persoane – 260 lei

Nu mai sta pe gânduri și asigură-te că evenimentul tău va fi o reușită culinară! Comandă acum platourile noastre delicioase și oferă oaspeților tăi o experiență gastronomică de neuitat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.