Suplimente Alimentare Imunyze

La data de 15 Februarie, copiii ce frecventează Centrul de zi din cadrul DGASPC Neamț și cei din Centrul rezidențial ,,Ion Creanga” din Piatra Neamț au primit vizita reprezentanților Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Bacău

Acoperisul1

Condor Resort

La data de 15 Februarie, copiii ce frecventează Centrul de zi din cadrul DGASPC Neamț și cei din Centrul rezidențial ,,Ion Creanga” din Piatra Neamț au primit vizita reprezentanților Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Bacău și a specialiștilor din cadrul Centrului de Prevenire și Evaluare Antidrog Neamț. Adolescenților li s-a vorbit despre pericolul traficului de persoane dar si despre riscurile la care se expun in situația consumului de substanțe interzise. Întâlnirea a avut drept scop creșterea nivelului de conștientizare al copiilor privind pericolele la care se expun zi de zi, siguranta in mediul ON-line, efectele nocive ale consumului de tutun și droguri, dar și însușirea de sfaturi și recomandări privind evitarea situațiilor de risc. Tinerii au primit materiale informativ- preventive și au vizionat filme cu mesaj antitrafic dar și antidrog.
Mulțumim specialiștilor centrelor, educatori, psihologi, asistenți sociali, pentru preocuparea permanenta privind pregătirea pentru viața a acestor copii ce provin din medii vulnerabile, pentru dragostea și devotamentul fata de profesie și copii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.