January 19, 2021

La sărbătorile religioase nu mai au voie să participe persoane din alte localităţi. Arafat: “Nu se permite participarea”

Arafat a precizat că, referitor la organizarea sărbătorilor religioase, sunt permise numai cu participarea persoanelor care au domiciliul  sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară activitatea. Fără participarea persoanelor sau pelerinilor din alte localităţi.

  • Raed Arafat a anunţat introducerea de restricţii pentru sărbătorile religioase
  • Persoanele care nu locuiesc în localitatea respectivă nu au voie să participe

“Acest lucru este extrem de necesar, pentru că riscul major nu este numai participarea la faţa locului, riscul major este pe durata transportului. În autocare, în timpul în care se deplasează la localitatea respectivă sau înapoi acasă. Dacă se stă într-un autocar sau într-o maşină sau într-un mijloc de transport ore este suficient să fie o singură persoană infectată ca să se întoarcă toţi care au călătorit în mijlocul respectiv infectaţi acasă. Acest lucru trbuie să fie limitat şi sper că populaţia ne înţelege pentru această decizie şi cum am zis, sărbătorile se fac, doar că participanţii vor fi numai cei care au domiciliu sau reşedinţa în localitatea unde se desfăşoară activitatea respectivă şi nu se permite participarea unora din afara localităţii”, a declarat Raed Arafat.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.