January 26, 2021

Laurențiu Leoreanu: Am simțit cu emoție maximă încrederea oferită de romașcani pentru echipa Partidului Național Liberal, iar acest lucru mă obligă să ofer mai mult și mai bine

A mai trecut o campanie, nu foarte liniștită, dar din care avem obligația să învățăm cu toții – să fim și mai implicați, mai activi și mult mai orientați spre cetățean! Să învățăm că zgomotul îndepărtează oamenii și că înainte de toate trebuie să primeze construcția și nu destructurarea.

Am simțit cu emoție maximă încrederea oferită de romașcani pentru echipa Partidului Național Liberal, iar acest lucru mă obligă să ofer mai mult și mai bine!

Noua formulă care va prelua coordonarea administrației locale trebuie să își asume rolul de a dedica viață și suflet pentru romașcani, pentru că Romanul are toate motivele să-și ceară locul de etalon în regiune.

Eu voi reprezenta în continuare, în forurile de la București, interesele orașului nostru drag și mai puternic, dedicat și implicat, pentru că iubesc acest oraș, a cărui energie îmi vibrează atât de puternic în suflet!

Vă mulțumesc pentru susținere!

Dumnezeu să ocrotească Romanul și pe romașcani!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.