January 23, 2021

Laurențiu Leoreanu : Chiar dacă rezultatul a fost suficient pentru a obține un nou mandat de deputat, iar pentru asta vă mulțumesc, scorul nu mă satisface

A mai trecut un exercițiu electoral, din care avem cu toții de învățat: candidați, politicieni, cetățeni.
Chiar dacă rezultatul a fost suficient pentru a obține un nou mandat de deputat, iar pentru asta vă mulțumesc, scorul nu mă satisface și consider că nu reflectă nivelul de muncă și implicare. Trebuie făcută o analiză profundă, cu mare atenție, identificate lacunele și găsite soluțiile de viitor, pentru a reechilibra această situație, atât politic, cât și în interesul cetățenilor.
Eu am venit cu inima deschisă în fața electoratului și le mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au oferit încrederea. Nu îi voi dezamăgi și voi rămâne mereu același luptător pentru interesele zonei pe care o reprezint și în acest nou mandat de parlamentar.
Mulțumesc echipei Partidului Național Liberal, oameni inimoși și frumoși care mi-au susținut candidatura. Le mulțumesc pentru munca depusă, pentru că suntem o echipă solidă și pentru că împreună, în zonele în care ne-am implicat, am obținut rezultate peste medie! Felicitări!
Urmează o perioadă extrem de importantă pentru dezvoltarea României, iar eu îmi doresc ca la nivel guvernamental să se găsească soluția optimă, concentrată firesc în jurul Partidului Național Liberal, care va continua să nu cadă în capcana politicianismului și populismului fără fond, chiar dacă acest lucru nu aduce beneficii electorale. Este mai important să privim lucrurile cu responsabilitate, chiar dacă acest lucru ne poate costa politic pe termen scurt, dar poate aduce beneficii României pe termen lung.
Vă mulțumesc și mă înclin cu respect!
Laurentiu Leoreanu

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.