Oana Bulai

December 1, 2020

Laurențiu Leoreanu: Leonard ACHIRILOAEI, pentru funcția de primar al municipiului Roman

Astăzi, am trăit un moment de mare emoție, în mijlocul romașcanilor, alături de colegi: depunerea candidaturii unuia dintre oamenii cei mai curați și dedicați orașului, dintre toți pe care îi cunosc – Leonard ACHIRILOAEI, pentru funcția de primar al municipiului Roman.

Din respect pentru romașcani, Partidul Național Liberal a venit cu această propunere, cea mai bună posibilă pentru a continua proiectele începute, dar și pentru a lansa noi proiecte de dezvoltare. Un bun profesionist, un om dedicat familiei și principiilor, onest și modest – aceasta este propunerea noastră, pentru că Romanul merită să se construiască pe aceste valori solide! Orașul nostru merită mereu mai mult și mai bine – Leonard ACHIRILOAEI.

Romanul, ca motor principal de dezvoltare al regiunii, are nevoie de implicare și la nivelul Consiliului Județean, iar Mugur COZMANCIUC este simbolul luptei pentru întoarcerea la normalitatea funcțională. Avem nevoie de un președinte al Consiliului Județean Neamț care să nu fie prins în jocuri de culise și care să fie capabil să deschidă noi oportunități, mai ales că toate sondajele ne arată că alegerile parlamentare din iarnă vor fi câștigate de Partidul Național Liberal. Sprijinul guvernamental pentru investițiile din județ este esențial! Vom alege onoarea în defavoarea ”combinațiilor”! Vom alege Mugur COZMANCIUC!

Echipa de consilieri locali ai PNL completează tabloul acestei echipe eficiente. Nu voi fi modest și voi afirma cu siguranță că avem cea mai bună formulă de consilieri, cu expertiză în domeniile pe care le reprezintă: profesori, ingineri, cadre medicale, oameni de afaceri, economiști, psihologi sau juriști, oameni respectați și implicați! Sunt oameni care au participat la dezvoltarea orașului, care au construit pentru oraș și care au dovedit că merită încrederea dumneavoastră!

Pe primul loc pe lista de consilieri locali apare numele meu – Laurențiu Dan Leoreanu. Unii nu au înțeles de ce. Desigur, nu voi rămâne ca membru în acest for, dar este modul în care vreau să transmit romașcanilor faptul că îmi asum responsabilitatea acestei liste, că sunt omul de echipă care va lupta pentru orașul său, cu toată energia și cu tot sufletul. Partidul Național liberal este un bloc unit care trăiește și vibrează, indestructibil, oricât ar încerca unii să pună piedici. Iar eu sunt parte a acestei construcții, luptând la București pentru Roman și pentru tot ce e mai bun pentru comunitatea noastră!

Avem soluții. Avem experiență. Avem demnitate și respect, dar mai mult decât toate ne definim prin dragostea pentru orașul nostru. Aceasta este echipa Partidului Național Liberal. Așa se definesc Leonard ACHIRILOAEI, viitorul primar al municipiului Roman, cu sprijinul dumneavoastră, precum și Mugur COZMANCIUC, viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț.

Dumnezeu să ocrotească Romanul și pe romașcani!

 
Laurențiu Leoreanu

Președinte, PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.