PSD Roman

September 19, 2020

Laurențiu Leoreanu: Mă bucur să observ că proiectele importante, vitale pentru zona Moldovei, cu impact major pentru cetățenii pe care îi reprezint

Mă bucur să observ că proiectele importante, vitale pentru zona Moldovei, cu impact major pentru cetățenii pe care îi reprezint, pot căpăta formă concretă, în lumina ultimelor vești bune venite dinspre Bruxelles, după reuniunea extraordinară a Consiliului European!

Proiecte susținute și promovate puternic de mine, precum Autostrada Unirii, Spitalul Regional de la Iași și Canalul Siret-Bărăgan, incluse în Planul Național de Investiții și Relansare Economică a României, pot deveni realitate cu fonduri europene.

Deși inițial îi fuseseră alocate doar 30 de miliarde și se vorbea chiar despre o diminuare a acestei sume, după negocierile duse de delegația condusă de Președintele Klaus Iohannis și după munca depusă de Guvernul PNL încă de la începutul anului, România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiecte europene, din partea U.E., pentru următoarea execuție bugetară. Acești bani vor merge spre investiții în infrastructură, construcţia de spitale, şcoli, modernizarea marilor sisteme publice, precum şi reconstrucţia economică.

Proiectele propuse de Partidul Național Liberal au fost privite ca realiste și funcționale de către ceilalți membri ai Uniunii Europene, ceea ce a dus la o alocare financiară majoră pentru România, oportunitate pe care avem obligația să o folosim la maxim, pentru relansarea investițiilor majore, precum și dezvoltarea economică a României!

Laurențiu Leoreanu

Deputat, PNL

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.